skip to Main Content

In het Middellandse Zeegebied is eten niet gewoon een maaltijd. Het is een manier van leven. Met verse ingrediënten die lokaal worden verbouwd, is het brandstof voor de ziel en voeding voor het lichaam. Daarom houden wij van olijven – het belangrijkste ingrediënt in veel van onze favoriete gerechten – en van al hun verschillende vormen: olijfolie, olijfhout, en olijfbomen.

Olijven zijn al eeuwenlang een hoofdbestanddeel van het mediterrane dieet. De voordelen van olijfolie zijn goed gedocumenteerd, en wij genieten van de veelzijdigheid van dit gezonde vet in onze keuken. Het hout wordt voor van alles gebruikt, van bouwmateriaal tot meubels en kunst. En de bomen zelf zijn symbolen van kracht, veerkracht en schoonheid.

Wij zijn gepassioneerd door olijven en alles wat zij vertegenwoordigen. Geloven in de kracht van hun gezonde vetten om ons lichaam en onze geest te voeden. En waarderen de rol die zij spelen in de mediterrane cultuur en keuken. We zijn dan ook vastbesloten om deze liefde met de wereld te delen.

Dit zijn wij...

Bram
Bram

Kreeg de liefde voor de Italiaanse, Spaanse en Griekse keuken al op jonge leeftijd met de paplepel ingegoten.

Jessie
Jessie

"Blogs, spice and everything nice" dat is Jessie in een notendop. Naast schrijven over olijven zijn haar grote passies hardlopen en huisjes kijken op Funda.

Tess
Tess

Prefereert de Spaanse keuken boven de Italiaanse en drinkt haar martini's het liefst met twee olijven in plaats van één.

Back To Top