skip to Main Content

Wij houden van olijven

Zo, dat is eruit! De reden… olijven zijn veel meer dan alleen een lekker borrelhapje; het zijn ware gezondheidsbommetjes, boordevol gezonde vetten en antioxidanten. Verder zijn ze natuurlijk hét ingrediënt voor het maken van olijfolie – de gezondste olie om in te bakken – en groeien ze aan de mediterrane olijfboom. Deze wordt steeds populairder in Nederland, zowel voor binnen als voor buiten.

Kortom: er valt heel wat over te vertellen. Op Allesoverolijven.nl houden we je op de hoogte van alle in-en-outs van olijven, olijfolie en olijfbomen.

Begin meteen met lezen:

Dit zijn wij...

Dit online magazine wordt je aangeboden door Bram, Tess en Jessie. We schrijven onze artikelen met veel passie en plezier. Ons doel? De grootste olijvenwebsite van het universum worden!

Bram
Bram

Foodie Bram is een wandelende encyclopedie op het gebied van hippe eettentjes en een begenadigd thuiskok! Na elk restaurantbezoek duikt hij meteen de keuken in voor smaakvolle experimenten!

Jessie
Jessie

"Blogs, spice and everything nice" dat is Jessie in een notendop. Naast schrijven over olijven zijn haar grote passies hardlopen en huisjes kijken op Funda.

Tess
Tess

Prefereert de Spaanse keuken boven de Italiaanse en drinkt haar martini's het liefst met twee olijven in plaats van één.

Back To Top