skip to Main Content

Zoek je een goede olijfolie spray? De BooGoo® Olijfolie Sprayer deluxe is een hervulbare verstuiver voor in de keuken en geeft je optimale controle over je oliegebruik!

BooGoo® Olijfolie Sprayer deluxe

Hervulbare olijfolie spray van glas en rvs, compleet met trechter voor bijvullen. Gezien voor 18,95 bij bol.com!

BooGoo® Olijfolie Sprayer extreme deluxe

Professionele rvs olijfolie sprayer inclusief trechter, reinigingsborstel en bakkwast! Gezien voor 19,95 bij bol.com!

Waarom kiezen voor een BooGoo® Olijfolie Sprayer

Hervulbare olijfolie spray is onmisbaar in iedere keuken. De sprayfles van BooGoo is de absolute topper in zijn segment en wordt door de klanten van bol.com beoordeeld met 4 van de 5 sterren op basis van meer dan 160 reviews! Wat kun je van deze olijfolie spray verwachten?

  • Fraai design: stijlvolle combinatie van glas en rvs
  • Handig in gebruik: met een inhoud van 100 ml ligt deze olijfolie spray makkelijk in de hand waardoor je tijdens het koken eenvoudig met één hand je gerechten insprayt
  • Uitstekende service: niet-goed-geld-teruggarantie en 24/7 service
  • Makkelijk schoon te maken: makkelijk afneembaar én vaatwasserbestendig
  • Glazen fles: laat zien hoeveel er nog inzit
  • Gratis trechter: de BooGoo® Olijfolie Sprayer wordt geleverd compleet met trechter om hem zonder morsen bij te vullen

Nooit meer te veel olijfolie

Olijfolie is gezond, laat daar geen twijfel over bestaan. Maar schenken uit een fles is vaak niet handig tijdens het koken. Je schiet al snel uit en gebruikt hierdoor meer olijfolie dan je nodig hebt. Zo krijg je meer calorieën binnen dan goed voor je is en je bent veel sneller door je olijfolie heen. Met een bakspray maak je het doseren van olijfolie een stuk makkelijker en behoort uitschieten tot het verleden.

Olijfoliespray een must-have in de keuken

Olijfolie spray is wat ons betreft een must-have in de keuken. Met een spray heb je namelijk optimale controle over de hoeveelheid olijfolie die je over je salades en gerechten en op je bakplaat spuit. Daarnaast is een bakspray veel handzamer dan een fles olijfolie. Tijdens het multitasken in de keuken pak je hem eenvoudig met één hand. Je hoeft niet eerst de dop eraf te draaien, want je kunt meteen sprayen. Een aanwinst voor in de keuken en ook bij het gourmetten en barbecueën!

Hervulbare olijfolie spray is voordeliger

Spuitbussen olijfolie uit de supermarkt bieden veel gemak, maar ze hebben allemaal hetzelfde grote nadeel. Als de spuitbus leeg is gooi je hem weg bij het afval. Niet erg milieubewust. Daarnaast betaal je natuurlijk ook voor de spuitbus die je weggooit. Dat kan beter en slimmer. Zoals door eenmalig te investeren in een goede, hervulbare olijfolie sprayer. Deze vul je zelf bij met olijfolie uit een goedkope, grotere verpakking. Zo heb je dubbel voordeel.

Snel, eenvoudig en gelijkmatig doseren

Een olijfolie verstuiver stelt je in staat om snel, eenvoudig en gelijkmatig gerechten en oppervlakken van een laagje vet te voorzien. Zo is knoeien uitgesloten. De voordelen van olijfolie spray zijn:

  • Gebruiksgemak: het gebruik van een spray is een stuk eenvoudiger dan schenken vanuit de fles. Om te beginnen hoef je niet terwijl je kookt de dop van de fles af te draaien. Je kunt meteen sprayen en wel met één hand. Een olijfoliespray is dan ook ergonomisch ontworpen. Ze zijn relatief klein en liggen makkelijk in de hand. Zo kun je makkelijk multitasken tijdens het koken.
  • Gezonder: olijfolie is gezond, maar te veel calorieën zijn dat niet. Bij normaal gebruik krijg je alle gezonde vetten binnen die je nodig hebt. Met een olijfolie spray helpt je beter te doseren. Zo voorkom je dat je te veel gebruikt.
  • Minder verspilling: met een olijfolie spray voorkom je dat je meer olijfolie gebruikt dan nodig. Uitschieten met de fles is verleden tijd. Doordat er minder olijfolie verloren gaat, doe je langer met een fles en dat betekent winst voor zowel het milieu als je portemonnee.
  • Minder afval: een navulbare sprayfles heeft ook als voordeel dat er niet telkens spuitbussen bij het afval belanden.

Olijfolie spray onmisbaar voor de thuiskok!

Kortom: olijfolie spray van BooGoo® maakt koken met olijfolie een stuk makkelijker. Een sprayfles is handig, zuinig in gebruik en het zorgt ervoor dat morsen tot het verleden behoort. Een aanwinst voor de thuiskok en een zegen voor het milieu! Met welke olijfolie vul jij de sprayfles?

Back To Top