skip to Main Content

Laguiole steakmessen zijn sierlijke tafelmessen met een authentieke uitstraling. Geschikt voor het snijden van vlees én ter decoratie voor op een mooi gedekte tafel!

Laguiole steakmessen onmisbaar voor de vleesliefhebber

Of je nu een doorgewinterde culinaire expert bent of gewoonweg dol bent op goede steak. Moeiteloos die sappige biefstuk kunnen snijden met een kwaliteitsmes tilt je eetervaring zonder meer naar een hoger niveau. Zeker als je dit ook nog eens met een stijlvol Laguiole steakmes doet. Zo geniet je nog meer van je steak!

Hét belang van goede steakmessen

De meeste dingen op je bord kun je prima snijden met een normaal tafelmes. Aardappels, groenten en een bal gehakt. Maar voor echt vlees, zoals een steak? Daar is een normaal tafelmes niet scherp genoeg voor. Hiermee druk je een steak eigenlijk alleen maar plat en trek je het vlees meer uit elkaar dan dat je het snijdt. Zonde, want goede steak is niet goedkoop. Verpest je biefstuk daarom niet door hem met een bot mes te mishandelen, maar gebruik een goed Laguiole steakmes. Hiermee snij je door je steak alsof het boter is.

Laguiole steakmessen ademen pure klasse

Bij een goed steakmes is een mooi design ook een belangrijke factor. Een goed stuk vlees koop je namelijk vaak wanneer er iets te vieren valt en de tafel mooi gedekt wordt. Wie weet komt zelfs het mooie servies uit de kast. Dan wil je natuurlijk wel een steakmes dat hier een beetje bij aansluit en geen budgetmes met een plastic handvat. Je komt dan al snel uit bij een Laguiole steakmes.

19e-eeuws Laguiole steakmes nog steeds ongekend populair

Er zijn ontelbaar veel steakmessen op de markt, maar het Laguiole steakmes heeft bij veel mensen een streepje voor. De reden? Het mes is prachtig vormgegeven en ademt luxe, ambacht en authenticiteit. Het heeft een dun slank lemmet (zonder tanden) dat in een punt loopt en een licht gekromd handvat dat veel mooie details bevat. Hierdoor is het Franse ontwerp, dat al uit de 19e eeuw stamt, ook vandaag de dag nog een groot succes.

Laguiole messen vind je in vele luxe-uitvoeringen. Met een lemmet van kwaliteitsstaal en met mooie materialen voor het handvat, zoals: olijfhout, roestvrij staal en zwart ebbenhout. Je vindt ze ook vaak in combinatie met een luxe geschenkdoos of een stoer messenblok

Maakt je tafel compleet

In een tijd van massaproductie verlangen veel mensen terug naar de mooie spullen die vroeger door ambachtslieden werden gemaakt. Het is dan ook niet voor niets, dat vintage en producten met een vintage uitstraling zo populair zijn. Dat maakt ook Laguiole steakmessen met hun authentieke uitstraling weer helemaal van nu! Ze zijn dan ook niet alleen uitstekend geschikt om vlees mee te snijden, je maakt er ook goede sier mee op een mooi gedekte tafel!

Waarom kiezen voor Laguiole steakmessen?

Zoek je een goed steakmes? En hecht je ook waarde aan luxe en authenticiteit? Dan is er eigenlijk maar één optie: een set Laguiole steakmessen aanschaffen! Je bent dan verzekerd van:

  • Stijlvol en tijdloos design
  • Moeiteloos vlees snijden
  • Een steakmes dat een mooi gedekte tafel compleet maakt

Geniet in stijl van je steak

Met een Laguiole steakmes til je biefstuk eten naar een hoger niveau. Een mes dat zo makkelijk door het vlees snijdt, dat verrijkt de eetervaring. Daarnaast is het elegante ontwerp een echte toevoeging aan een mooi gedekte tafel. Het voegt een vleugje Franse elegantie toe en maakt van elke maaltijd een feestmaal!

Back To Top